szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A budapesti egyéni jelöltek névsora után újabb részlet derült ki a szocialisták választási felkészüléséről.

Tóbiás József korábbi pártelnök lett az MSZP pártigazgatója, fő feladata a választási felkészülés megszervezése lesz – közölte az ellenzéki párt sajtóosztálya hétfőn. A közlemény szerint a volt pártelnök-frakcióvezető pártigazgatóvá választásáról az MSZP országos elnöksége egyhangúlag döntött a nap folyamán.

A tájékoztatás szerint Tóbiás Józsefnek pártigazgatóként az operatív, szervezési feladatok felügyelete mellett elsődleges feladata a párt választási felkészülésének megszervezése lesz. Tóbiás József nyáron távozott posztjáról, miután az MSZP kongresszusa Molnár Gyulát választotta pártelnöknek.

Molnár Gyula június végén azt mondta, hogy egy ideig ő maga látja el pártigazgatói feladatokat. Előtte Katona Tamás töltötte be ezt a posztot. Tóbiás József már töltött be ilyen pozíciót: 2002 és 2004 között párt-, 2008 és 2014 között pedig frakcióigazgató volt az MSZP-ben.

A budapesti MSZP múlt heti párttanácsán jóváhagyták, hogy kik lesznek jelöltek az egyes választókerületekben a 2018-as országgyűlési választásokon. A listán szereplők még nem hivatalos jelöltek; még csak az dőlt el, hogy ők irányítják majd a választókerületi felkészülést a kampányra. Meglepetés, hogy Molnár Gyula párelnökként egyéniben indul majd Újbudán.

Az MSZP elnöke 2018-ban megpróbálkozik azzal, ami Vonának nem sikerült

Meglepő húzással mennének neki a 2018-as választásoknak a szocialisták: egy olyan név is bekerült az egyéni jelöltek közé, akire kevesen számítottak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kötelezően állami kórházba vezényelhetik a magánintézmények dolgozóit

Kötelezően állami kórházba vezényelhetik a magánintézmények dolgozóit

Íme az ötös lottó nyerőszámai

Íme az ötös lottó nyerőszámai

A szaúdi trónörökös bűnös, de Washington érdekből nem bünteti

A szaúdi trónörökös bűnös, de Washington érdekből nem bünteti