szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Vasárnap este egy nő kért segítséget a rendőröktől telefonon. Csak annyit tudott mondani, hogy valahol külterületen, vízben van és süllyed.

A 112-es segélyhívón keresztül kért segítséget a nő vasárnap este 9 órakor. A rendőrök bemérték a hívást, miután csak annyit tudott mondani, hogy valahol külterületen, vízben van és süllyed.

A rendőrök és a mezőőrök kezdték keresni Jászfelsőszentgyörgy térségében, közben telefonon folyamatosan tartották vele a kapcsolatot.

A kutatócsapat alig két órán belül megtalálta az átfagyott jászberényi asszonyt.

A mentők kórházba vitték. Az egészségügyi szakemberek azt mondták, hogy még időben érkezett a segítség, ha két órán belül nem találják meg, akkor kihűlt volna a 43 éves nő - olvasható a police.hu-n.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!