szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Végtelenül szomorú „bűnügyi” hír Szombathelyről: egy 89 éves asszonyt értek tetten sajtlopás közben. Több hozzászóló felajánlotta, hogy kifizeti helyette a terméket, és inkább a biztonságiakat hibáztatják.

Egy 89 éves asszony sajtot akart kivinni egy szombathelyi boltból – a péntek reggel kiadott rendőrségi hírről a helyi Alpokalja-Online számolt be.

Az üzlet biztonsági szolgálatának munkatársai „tetten érték”, utána az idős nőt előállították és meghallgatták. A rendőrség tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárás indított ellene.

A kommentelők egy része viszont azon akadt ki, hogy képesek voltak a nénit ezért előállítani, és legtöbben védelmükbe veszik. Van, aki azt találgatta, vajon mióta nem ehetett ilyesmit, más pedig felajánlotta, hogy kifizeti helyette a sajtot, csak hagyják békén a korára való tekintettel.

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!