szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Megjavították a Főtáv munkatársai az Irinyi József utcában meghibásodott távhő-gerincvezetéket, így délutánra már újra melegek lehetnek a radiátorok a több ezer érintett lakásban.

Sikerült megjavítani a XI. kerületben meghibásodott távhő-vezetéket, a Főtáv így vissza tudja kapcsolni a fűtést csaknem 7900 lakásban és számos intézményben - jelentette a helyszínről kollégánk.

A Főtáv korábban azt közölte, nem lesz távfűtés az I., II. és XI. kerülett egy részén szerdán.

Akkor azt írták, a fűtés- és a melegvíz-szolgáltatás előreláthatóan szerdán hajnali öt órától délután hat óráig szünetel majd több ezer lakásban, illetve 49 kommunális, 262 közületi és 86 egyéb fogyasztónál.

Hozátették, hogy a szolgáltatás kimaradása „néhány fokos lehűlést eredményezhet” a lakásokban, ezért meleg ruha viselését javasolták.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Fidesznek és Páva Zsoltnak köszönetet mondó feliratok lepték el Pécset

A Fidesznek és Páva Zsoltnak köszönetet mondó feliratok lepték el Pécset

Elkezdtek kikelni a teknőcbébik az olasz strandokon – videó

Elkezdtek kikelni a teknőcbébik az olasz strandokon – videó

Újabb villamosfelújítás kezdődik Budapesten, most nem a 4-6-os vonalon

Újabb villamosfelújítás kezdődik Budapesten, most nem a 4-6-os vonalon