szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A fiatalember, akit egy csapásra híressé tett a vírusként terjedő videó, reagált a negatív kommentek sokaságára.

Gyűlölködő kommentek sokaságát kapta az a fiatalember, aki a múlt héten óriási lebőgést produkált a Maradj talpon! című vetélkedőben, Mária Terézia helyett Tarzanra tippelve a megadott betűk alapján.

A fiatalember, akit egy csapásra híressé tett a vírusként terjedő videó, most reagált a vádakra – írta az Origo, nagyon helyesen inkognitóban tartva a fiú Facebook-oldalát.

Minden idők leghíresebb Maradj talpon!-szereplője azt írta, nem érzi hibának, hogy elment a műsorba, és hogy röpke 20 másodperc alatt nem jutott eszébe a válasz. "A lámpaláz, a leblokkolás egy hülye megoldást váltott ki belőlem" – tette hozzá.

Tudom nagyon jól, hogy okosabb lettem volna, ha nem szólalok meg, hogy Mária Terézia az alapműveltség része. Tanultam én is róla általános és középiskolában is.

– folytatta. A fiatalember kérte, ne az alapján ítéljék meg a magyar oktatási rendszert, hogy egy tévés vetélkedőben, "ahol x kamera figyel", ezt a választ adta. Sajnálja, hogy negatív kommenthullámot váltott ki, és reméli, az utcán azért nem fogják megköpködni. Kérte, hogy ne szidják a családját, iskoláit és tanárait. "Nem gondolom, hogy rászolgáltak erre" – írta.

"Habsburg Tarzan és Mária Terézia kísérje utatokat" – búcsúzott végül.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!