szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az éjjel a 10 fős banda két társaságot is kirabolt, de a rendőrök egy órán belül elfogták őket.

Egy órán belül elfogta a rendőrség azt a fiatalokból álló csoportot, akik egymás után kétszer raboltak az éjjel a Margitszigeten.

A rendőrség honlapján azt írják, szombaton 0 óra 40 perckor egy fiatalember telefonon bejelentést tett a rendőrségre, hogy megverték, elvették a sapkáját, szemüvegét és készpénzét.

5 perccel később a szigeten szolgálatot ellátó járőrtől kért segítséget 3 másik ember, hogy fiatalok csoportja bántalmazta őket, és elvették cigarettájukat. A sértettek közül egy fő súlyos, egy könnyű sérüléseket szenvedett.

A gyors rendőri intézkedést követően a Margitszigetet mindkét oldalról lezárták és 1 órán belül elfogták az elkövetőket. A rendőrök az elfogott 10 főt előállították az angyalföldi rendőrkapitányságra, akik elszámoltatása folyamatban van.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!