szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az elviselhetetlen szagok miatt kértek segítséget az egyik miskolci társasház lakói. Kiderült, hogy egy negyedik emeleti lakásból áradt bűz, ahol csütörtök délután egy 83 éves asszony holttestét találták meg a rendőrök. Legalább másfél-két hete halott volt, de a fia erről senkinek sem szólt – tudósított pénteken az RTL Híradó.

Az idős nő 60 éves fiával élt a negyedik emeleti lakásban. A férfit zárkózott, de udvarias embernek ismerték a házban. Az egyik szomszéd azt mondta, hogy mindig köszönt, és neki még a szatyrot is segített cipelni.

Azt nem tudni, miért nem szólt senkinek édesanyja haláláról. Ott élt a holttest mellett, de a házban egyre elviselhetetlenebb szag terjengett, amit egy idő után a szomszéd lépcsőházban is érezni lehetett. A lakók az önkormányzati rendészektől kértek segítséget telefonon.

A kiérkező rendész nem tudott bejutni a lakásba, de érezte a szagot ő is. Végül hívta a rendőröket és a katasztrófavédőket, ők nyitották ki az ajtót, és találták meg a halottat.

A holttest elszállítása után mindent lefertőtlenítettek, a lépcsőházban még mindig erős klórszag van a tudósítás szerint. Az RTL Híradó úgy tudja: a férfit pszichiátriára vitték. Az idős nő halálát valószínűleg betegség okozta, a rendőrség így nem indított vizsgálatot az ügyben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Philippe Legrain: Mi lesz a populizmussal Trump veresége után?

Philippe Legrain: Mi lesz a populizmussal Trump veresége után?

Ivanka Trump is gyászolja a 46 évesen meghalt amerikai sztárvállalkozót

Ivanka Trump is gyászolja a 46 évesen meghalt amerikai sztárvállalkozót

Az apróért is lehajol a milliárdos: újabb trafikot szerzett

Az apróért is lehajol a milliárdos: újabb trafikot szerzett