szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Itt a Jobbik fekete-fehér plakátjainak folytatása!

Egyre durvul a propagandaháború: miközben a tévében már fut a kormány újabb Brüsszel- és Soros-ellenes reklámszpotja, addig a Jobbik újabb adag óriásplakáttal folytatja a "Ti dolgoztok - Ők lopnak" kampányát.

A párt a Facebookon tette közzé, hogy újabb plakátkampányt indít, "melynek az üzenete az, hogy amíg ŐK, a fideszesek lopnak, addig MI, a leendő Jobbik-kormány a lopott pénzt az utolsó forintig visszavesszük, hogy visszaadhassuk azt a népnek".

Az új plakátokon így például Orbán és Mészáros képe mellett az olvasható, hogy "Ők lopnak", a másik oldalon pedig az, hogy "Mi visszavesszük. Béremelésre fordítjuk."

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Áder János visszadobta a családi gazdaságok törvényét

Áder János visszadobta a családi gazdaságok törvényét

Így csinált ügynöksztorit a Hamletből Bolgár György

Így csinált ügynöksztorit a Hamletből Bolgár György

Marabu Féknyúz: Clooney és Orbán

Marabu Féknyúz: Clooney és Orbán