szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Elmérgesedett egy utas és egy villamosvezető vitája a Vámház körúton.

„Ezt befejezheted, mert kiverem a kezedből” – a villamosvezető ezen mondatával ér véget az az amatőr videó, amit egy utas készített, és juttatott el a BKV Figyelőnek. A beszámoló szerint a járművezető végül valóban kiverte a férfi telefonját a kezéből.

A felvételt készítő, névtelenséget kérő utas azt állítja: a járművezető rácsukta az ajtót, utóbbi szerint viszont az utas nyúlt bele a záródó ajtóba és visszafeszítette azt. Erre reagálva szólt be a férfinek a villamosvezető, és nevezte köcsögnek. A videón nem hallható, de az utas szerint a BKV munkatársa ott is köcsögözött.

Az eset csütörtökön történt a Fővám téren, egy 47-es vagy 49-es villamoson.

A szerelvény vezetője eleinte próbálta visszafogni magát, az utazási feltételekre hivatkozott, végül mégis eldurrant az agya.

Az utas a BKV Figyelőnek elismerte ugyanakkor, hogy menet közben valóban tilos beszélgetni a járművezetővel, de szerinte „ez az agresszió magáért beszél”.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kemenesi az engedélyezett vakcináról: Látszik a fény az alagút végén

Kemenesi az engedélyezett vakcináról: Látszik a fény az alagút végén

Belgium már január elején elkezdheti a lakosság beoltását

Belgium már január elején elkezdheti a lakosság beoltását

Duma Aktuál: Biden telefonja már pittyeg, mielőtt Trump megtámadná Iránt

Duma Aktuál: Biden telefonja már pittyeg, mielőtt Trump megtámadná Iránt