szerző:
hvg.hu

A baleset péntek délután történt, a rendőrség megerősítette.

A baleset tényét Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője a Blikknek megerősítette.

Az Origo úgy tudja, hogy a baleset sérültjeihez helikopterrel, mentőautóval és motorral is érkeztek mentők, de már nem tudtak rajtuk segíteni.

A rendőrség később azt közölte, hogy a baleset, amelyben két férfi halt meg, 15 óra 20 perc körül történt.

A helyszínelést megkezdték, a baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztálya.

Velvet értesülése szerint egy oktató és növendéke zuhant le egy Falke motoros vitorlázó repülőgéppel. A nekik nyilatkozó tapasztalt pilóta azt mondta, hogy ezek fából készülnek, könnyen vezethetőek, és nagy hibát kell elkövetni ahhoz, hogy baleset történjen.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!