szerző:
hvg.hu

"Én azért megyek Vecsésre, mert a haverom látott ott állítólag egy k**va ritka pokémont".

Mi is beszámoltunk arról az akcióról, amire az úgynevezett érpataki modell követői készülnek Vecsésen. A tüntetés videójában nemzetpusztításról, Izraelről és a meleglobbiról is szó esik, de szerintük azt sem kellene hagynunk, hogy "Magyarországot egy cigány képviselje az Eurovíziós dalfesztiválon".

A 444.hu rátalált a videó egy ősi trükkel, az elváltoztatott hangú szinkronizálással készült paródiájára, amelyben már egészen más céllal mennének Vecsésre a kampány szereplői:

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!