szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Elbontották volna a villamos felsővezetéket a Batthyány téren, hogy jobban lássák a nézők az ugrásokat – de végül letettek erről. A fákat viszont kivették.

Majdnem elbontották az egy éve felépített fonódó-felsővezetéket a Batthyány téren Budapesten, de végül nem lett semmi belőle, írja az Index. Az óriás-toronyugró verseny láthatósága miatt kellett volna mindezt megteni, aztán pár nap múlva visszaépítették volna az egész miskulanciát. Az eredeti, végül lefújt terv létét Dabóczi Kálmán BKK-vezető is elismerte az Indexnek.

A hvg.hu viszont megtudta, hogy a toronyugrás ideiglenes lelátói miatt a szintén egy éve telepített fákat kiszedték, most egy telephelyen próbálják életben tartani őket, majd a verseny után a tervek szerint visszatelepítik őket a földbe.

Az óriás-toronyugró torony-állványzatot át kell egyébként építeni a FINA kívánalmai szerint.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!