szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kádár Barnabásnak vitái voltak a párt működése miatt.

Pottyondi Edina után egy másik elnökségi tag, Kádár Barnabás is lemondott a párt öttagú vezetéséből – írja a 24.hu. Kádár másfél éve tagként kezdte a munkáját a Momentumnál, először a Nolimpia-kampány koordinátora volt, majd igazgató lett. Pottyondi és a most lemondó Kádár is a párt tagja marad.

"Voltak működési és belső vitáim a szervezet különböző szereplőivel, de emellett személyes okok is szerepet játszottak, ami természetes egy ilyen szervezetnél, ami egy baráti társaságból alakult fél év alatt egy országos mozgalommá. A Momentumon belül továbbra is azokat a területeket és ügyeket fogom képviselni, amelyek az eddigi elnökségi tagságomat is alapvetően meghatározták: az adatelemzői munkát segítem, és a külföldi pártokkal tartom a kapcsolatot" – nyilatkozta döntése után. Fekete-Győr András pártelnök köszönte az eddigi közös munkát.

©

A Momentum küldöttgyűlése – ahol Kádár bejelentette lemondását – arról is határozatot hozott, hogy nem vesz részt semmilyen választási összefogásban és tárgyalásokat sem folytat róla.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!