szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nehezen tud ülni, így kevesebbet tud dolgozni is az a nő, aki égési sérüléseket szenvedett egy fővárosi buszon.

Ahogy korábban megírtuk, a nő a 31-es buszra szállt fel augusztus 15-én az Örs vezér terénél, utazása végén pedig kiderült, hogy másodfokú égési sérülései vannak a combján.

A nő most az RTL Klub Híradójának beszélt részletesen a történtekről. Azt mondta, már tíz perc után égő, nyilalló fájdalmat érzett a combja hátsó részén, de úgy volt vele, hogy már kibírja, hiszen csak pár perc volt hátra az útjából. Amikor leszállni készült, érezte, hogy nedves a nadrágja, a bőre pedig felhólyagosodott; alig bírt menni.

Amikor hazaért, kiderült, hogy szabályosan leégett a bőr a lábáról. Hideg vízzel próbálta enyhíteni a fájdalmat, kevés sikerrel.

A nő másnap reggel küldött egy panaszlevelet a Budapesti Közlekedési Központnak és a BKV-figyelő blognak, mellékelve a sérüléséről készített fotókat. A BKK-tól nyolc nappal később kapott választ, amelyben elnézést kértek tőle, és jelezték, hogy megkezdték a kárigény kivizsgálását.

Arról, hogy bepereli-e a BKK-t, azután dönt majd, hogy egyeztet az ügyvédjével.

A sebe nehezen kezelhető, és még nem gyógyult meg, árulta el. "Tenyérnyi felületű a sérülés, a közepe pedig szinte egy lyuk" – mondta, hozzátéve, hogy továbbra sem tud emiatt lehajolni, guggolni, de még az ülés is nehéz számára. Műkörmösként dolgozik, de a seb miatt három napot teljesen ki kellett hagynia, és most sem tud annyi kuncsaftot fogadni, amennyit általában, mert képtelen sokáig ülve maradni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Akár húsz évet is kaphat a vakcinákat károsító amerikai gyógyszerész

Akár húsz évet is kaphat a vakcinákat károsító amerikai gyógyszerész

Három férfi kirabolt egy nőt a Rózsák terén, egyiküket fotó alapján keresik

Három férfi kirabolt egy nőt a Rózsák terén, egyiküket fotó alapján keresik

Újfajta arcmaszkok: kellemetlen hasznosat a kellemes hasznossal

Újfajta arcmaszkok: kellemetlen hasznosat a kellemes hasznossal