Dercsényi Dávid
Dercsényi Dávid
Tetszett a cikk?

Világösszeesküvés, európai háború, háttérhatalom – nem más gondolkodik így, és jut el a 3-as metró fakockájától a tudjukkikig, mint Földi László egykori hírszerző, Tarlós István főpolgármester nemzetbiztonsági tanácsadója. Az Isten legyen hozzánk irgalmas.

Tarlós Istvánnak új biztonságpolitikai szakértője van Földi László személyében. Földi egykor hírszerző volt, a Fidesznek tett jó szolgálatokat a 90-es években, majd cégét, a Defendet az első Orbán-kormány elhalmozta állami megrendelésekkel. Tarlósnak régóta bizalmasa Földi, aki amúgy a legvadabb elméleteket vallja a migrációról, többek közt a köztévén is – a menekültek valójában katonák, akik hadszíntérré akarják változtatni Európát, és csak a keményebb fellépésből értenek.

©

Földi most a Demokratának adott interjút, és hát dől belőle minden, ami a csövön kifér. Azért lett Tarlós tanácsadója, mert "születőben van egy új ellenzéki politikai stílus, amely a városi infrastruktúra támadásával igyekszik zavart kelteni". Képzeljék, a metró lehalásai nem az ótvar orosz felújítás hibái, hanem szervezett szabotázsakciók. A fakocka, mint régen az utcakő, a proletárok fegyvere? A Demokrata próbálja árnyalni a fakocka-gate-et: "Sokan állítják, az ajtóügy csak kamaszcsíny volt…", de Földi lehűti a relativizáló hevületet: "Bár az lenne. De egy csínyhez képest nagy műgonddal építették fel az akciót. Ez az első lépés valóban akár csínytevésnek tűnhet, amit viszont egy összehangolt ellenzéki sajtóroham követett, jöttek a szakértői vélemények, aztán a politikai elemzések, s már ott tartottunk, hogy miért engedi a kormány, hogy a főpolgármester az oroszokkal mutyizzon. André Goodfriend, az egykori amerikai ügyvivő honosította meg ezeket a módszereket."

Ennyi neki a fakockától Goodfriendig eljutni.

Az ellenzék, és a tudjukkik célja az emberek felbosszantása, hogy aztán a felheccelt, metróval bosszantott tömeg kimenjen az utcára. De ennél átfogóbb az országot ért támadás, a vízellátásban, a gázellátásban, a szemétszállításban is előretör az ellenség. "A legvalószínűbben ott, ahol komputerekkel vezénylik a folyamatokat". De tovább kerekedik Földi világképe: "Nagy baj, ha egy társadalom kezdi elveszíteni az önkontrollját. Már most is vannak csoportok Magyarországon, amelyek semmiféle szabályt nem hajlandóak betartani. Ha ez össznépi szokássá válik, akkor egy negatív, öngerjesztő spirálba kerül, majd teljesen szétcsúszik a társadalom. És vannak olyan erők, amelyek pont erre törekednek, például az emberi és kisebbségi jogok fetisizálásával, a bűnök, a devianciák iránti parttalan toleranciával."

Mit lehet egy ilyen átfogó nemzetellenes támadás ellen tenni? Földi szerint bár megelőzni nem lehet, meg kell zavarni a támadásokat. "A fő baj az, hogy a legtöbb infrastrukturális vállalat vagy szervezet azonnal reagál a sajtó felől érkező bírálatokra. Ennek szinte kényszerű következménye, hogy összevissza beszélnek." A kutya mindenit, az a gaz sajtó már megint, kérdez, és az állami szervezetek amatőr módra válaszolnak neki.

Brutális ősz lesz, és Földi szerint a rendőrségnek keményen reagálni kell – börtönbe kell vinnie azokat, akik mondjuk elfoglalják az Oktogont. Különben is "rengeteg a külföldi a hazai demonstrációkon. Jönnek-mennek a világban, legutóbb Hamburgban bukkantak fel, s azért fizetik őket, hogy balhét csináljanak, gyengítsék a társadalmak belső kohézióját, s abba az irányba tereljék az eseményeket, amelybe a háttérhatalom kívánja".

Hol késik Soros? Földi, a nagy titkok tudója annyit mond: "ő egy kifutófiú. Komoly, magasan rejtőző hatalmi csoportok hozzák a döntéseket, számukra a migráció, a nyitott társadalom is csak eszköz, nem cél. Mint ahogy eszköznek tekinthetők bizonyos NGO-k, s eszköz a szórakoztatóipar, eszköz a média is. Tudjuk jól, hogy több, jelentősnek mondott médiaszereplő is rendszeresen kijár kiképzésre az Egyesült Államokba".

Ennek nem lesz jó vége – Földi úgy látja: "Nem akarok háborút látni, de sajnos úgy fest, hogy Európa nem ússza meg ezt puskaropogás nélkül."

Na, hát ő Budapest főváros polgármesterének biztonságpolitikai tanácsadója.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Ránk számíthatsz – mi is számítunk Rád!

Hozzátok, az olvasóinkhoz fordulunk, azt kérve, hogy tartsatok ki mellettünk, maradjatok velünk. Ti, ha tehetitek, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt.

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is, minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk NEKTEK!

Ránk számíthatsz – mi is számítunk Rád!

Hozzátok, az olvasóinkhoz fordulunk, azt kérve, hogy tartsatok ki mellettünk, maradjatok velünk. Ti, ha tehetitek, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt.

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is, minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk NEKTEK!
Ráncos, de cuki: fókabébi született a Bécsi Állatkertben

Ráncos, de cuki: fókabébi született a Bécsi Állatkertben

Íme az új csúcs-Lexus, a felfrissített LS

Íme az új csúcs-Lexus, a felfrissített LS

Tüntettek a Kaleta-ítélet ellen: A gyerek szexuális használata lélekgyilkosság

Tüntettek a Kaleta-ítélet ellen: A gyerek szexuális használata lélekgyilkosság