szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője fél 1-kor tart sajtótájékoztatót, ahol a Fidesz-sajtóosztálytól kapott meghívó szerint a téma: "Reagálás az Európai Bizottság mai döntésére".

©

Ezzel szemben kvóta ügyben nem az Európai Bizottság, hanem az Európai Bíróság döntött, Kósa Lajos minden bizonnyal erre reagál. A zavar máshol is látszik, a KDNP már kifejtette véleményét, de elmulasztotta megemlíteni Soros Györgyöt. Az Európai Bíróság döntése szerint Magyarország és Szlovákia nem zárkózhat el az Európai Tanács 2015. őszi határozatától, és a két országnak ki kell vennie a részét 120 ezer menekült uniós szétosztásából. Elvileg 1294 menekültet kellene befogadni. Percről percre tudósításunkat itt találja.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!