szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A 24.hu szerint egyre nyilvánvalóbb a létszámhiány a TV2 hírszerkesztőségében, és a következő hetekben csak tovább súlyosbodhat.

Tóth Tamás Antalnak, Kökény-Szalai Vivien hírigazgató helyettesének is be kellett szállnia a riporterek munkába: hétfőn a Tényekben és a Tények Extrában is lement a neve alatt egy-egy riport, igaz, a narrációt nem ő mondta fel hozzá, hanem egy nő, de a végén Tóth Tamás Antalt tüntették fel a riport készítőjeként – írja a 24.hu.

A lap emlékeztet: a Tények szerkesztőségében folyamatosan apad a létszám a felmondások és kirúgások miatt, bár a TV2 tagadja, hogy létszámgondjaik lennének. A távozók között volt az utóbbi időben többek között két szerkesztő, Tuka Nikoletta és Kiss András.

A 24.hu most is megkereste a TV2 Hírigazgatóságának kommunikációs menedzserét, hogy a normális működés része-e az is, hogy már egyes riportokat Tóth Tamás Antalnak kell összeállítania. Fürst-Borsos Ádámot nem érték el, keresték Tóth Tamás Antalt is, tőle nem érkezett válasz.

Kiss András helyére egyébként a katolikus Bonum TV-től érkezik új munkatárs, de ő hivatalosan csak októbertől kezd a TV2-nél. Tuka Nikoletta pozíciója pedig egyelőre betöltetlen, így a következő hetekben a létszámproblémák tovább súlyosbodhatnak a 24.hu szerint.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az első afroamerikai filmes csókjelenet új változata került elő

Az első afroamerikai filmes csókjelenet új változata került elő

Műholdról vigyáznának az amazóniai erdőre a brazilok

Műholdról vigyáznának az amazóniai erdőre a brazilok

Lélegeztetőgépre került egy fideszes parlamenti képviselő

Lélegeztetőgépre került egy fideszes parlamenti képviselő