szerző:
hvg.hu

A férfi egyszerűen elvette egy fiatal fiú telefonjait és elsétált, egy kamera előtt is.

A józsefvárosi rendőrök keresik azt a 20-25 év körül férfit, aki augusztus 26-án, este 11 óra után elvette egy fiatal fiú telefonjait, majd azokat nem adta vissza egy Kerepesi úti bevásárlóközpontban – írják a rendőrség felhívásában. Minden bizonnyal az Aréna Plázában történt a lopás.

A tolvaj körülbelül 170 centiméter magas, kopasz, karjai tetováltak. Fekete pólót, fekete térdnadrágot és fekete cipőt viselt aznap este, a biztonsági kamera felvette, amikor elsétált.

Aki felismeri a tolvajt, hívja a 06-80-555-111-es Telefontanút, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!