Mizsur András
Mizsur András
Tetszett a cikk?

Az alábbi fotókat a napokban készítetten a 200E reptéri busz végállomásánál. Ide érkeznek többek között azok a turisták is, akik a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről nem taxival, hanem tömegközlekedéssel közelítik meg a belvárost.

©

Ehhez képest a 3-as metró megállójától, illetve a Köki Terminálnal szemben lévő P+R parkolótól néhány méterre hatalmas dzsumbuj fogadja az arra járókat. Egészen elképesztő állapotban van ez a szakasz; az egy dolog, hogy a fák gyökerei, illetve hajtásai több darabon teljesen feltörték a betont.

©

A fal mellett és a járda közepén burjánzó gazt viszont már jóval nehezebb megmagyarázni. Egyértelmű, hogy hosszú hónapok óta gazdátlan a terület.

Arról nem is beszélve, hogy a gyomok között vígan eléldegél a több százezer honfitársunk életét megkeserítő parlagfű. Országimázs at its best.

©

Erről a részről van szó:

©

A Google Street View-val összehasonlítva igazán szembetűnő az elhanyagoltság mértéke:

©

A tanösvény tagadhatatlan előnye viszont, hogy az ide érkező turisták legalább hamar képbe kerülnek a magyarországi állapotokkal.

Ha hasonló turistacsalogató látványosságot lát Budapest utcáit járva, fotózza le, és küldje el nekünk az [email protected] címre!

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Új panelt tesz a hírfolyam tetejére a Facebook: jön az oltási kisokos

Új panelt tesz a hírfolyam tetejére a Facebook: jön az oltási kisokos

Magyarországra is elhozta az iskolásoknak kitalált platformját a Facebook

Magyarországra is elhozta az iskolásoknak kitalált platformját a Facebook

Gigantikus hűtőrács az Audi Maybachra adott válaszán, a Horch luxusautón

Gigantikus hűtőrács az Audi Maybachra adott válaszán, a Horch luxusautón