szerző:
hvg.hu

Az tény, hogy a nő 27 milliós kölcsönt kapott az önkormányzattól.

Egy 131 négyzetméteres, központi helyen lévő, műemléki védelem alatt álló Mérleg utcai, háromszobás lakás cserélt gazdát 2014-ben – írja a Magyar Nemzet. Az új tulajdonos Balázs Rita lett, a lekért tulajdoni lap alapán 2015. január elején került birtokába az addig önkormányzati tulajdonú lakás. Balázs akkor még csak élettársa, most már felesége Nagy Ádámnak, Rogán Antal kabinetminiszter fontos bizalmi emberének.

Az ingatlan pontos vételárát egy éve nem árulja el az önkormányzat, annyit tudni, hogy a nő 27 milliós hitelt kapott tőlük. Egy 2008-as értékbecslés 28 millióra, egy későbbi 34 millióra taksálta a lakást, de a környéket jól ismerő ingatlanos szerint a lakást ma legalább 110 millióért lehetne eladni.

Az ingatlant már az új polgármester, Szentgyörgyvölgyi Péter idején adták el, de a folyamatot a választás előtt elkezdték.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!