szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ezt a meccset nem nagykörúti ünneplés, hanem füttykoncert követte. Most látni, hogyan tiltakoztak a válogatott játéka miatt a leghűségesebbek is.

Mivel nagy nehezen mégiscsak nyert a magyar válogatott a feröeriek ellen (1-0), a meccs után a koronás címeresek oda akartak menni a kapu mögötti szurkolói táborhoz, hogy megköszönjék a támogatást. Dzsudzsák Balázs kapitányként vezette volna a többieket, de ők csak tébláboltak. Most előkerült egy videó, ahogy a szurkolók szemszögéből látszott az esemény.

Sokáig nem próbálkoztak a válogatott tagjai, és elfordultak a csapat leghűségesebb szurkolóitól. Azok közben azt üvöltötték, milyen gyenge a nemzeti tizenegy.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!