szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Tíz nap múlva indul a Mérce.hu, a blogból indult portál – jelentette be a csapat az eddigi felületén.

Mégis, kinek az érdeke, ki pénzeli ezt? Akinek minden induló sajtótermékről ez jut eszébe, annak annyit tudunk leírni, hogy a Mérce az elmúlt időben eladott több mint 5000 portáljegyet. Ezzel bő 5 millió forint gyűlt össze támogatásotokból. Az eddig blogot működtető csapat köszöni 1300 ember pénzügyi segítségét, azt írják, meg is vannak hatódva.

A Mérce szerkesztői azt írják: kemény nyár van mögöttük. Bízva a segítségben korábban elkezdték az új portál arculatát és a megújuló szerkesztőségi működés tervezését. Október 22-én, vasárnap indulnak, bár akkorra nem készül még el minden fejlesztés, és november végéig kell várniuk, míg a csapat is teljes létszámban rendelkezésre áll.

"Október 23 eseményeit már az új, élesített portálon szeretnénk Nektek közvetíteni, végig a nap folyamán, az eddig megszokott színvonalon. Persze ez egy új műfaj lesz számunkra is, eddig nem írtunk híreket, és bele kell majd rázódnunk, biztos fogunk hibázni is. De azt reméljük, hogy ezek a hibák eltörpülnek majd azokhoz az eredményekhez és sikerekhez képest, amit a merce.hu, a ti segítségetekkel összerakott, új magyar hírportál el fog érni!" – hirdetik magukat a mércések.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!