szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Story magazin szerint Hujber ellen vádat emeltek könnyű testi sértés miatt. A napokban kellene megjelennie a bíróságon, de Kanadába költözött.

Az elmúlt években Hujber Ferenc többször bántalmazta feleségét, Cynthiát – írja a Story magazin cikke alapján a Blikk. A lap szerint az elmúlt években Hujber felesége többször is kihívta a rendőröket a színész agresszív viselkedése miatt. Távoltartási határozatot is kért férje ellen, amit meg is ítéltek, így Hujber két hónapig nem mehetett volna a közelébe. A színész azonban ezt nem tartotta be, volt, hogy bezárta a házba, többször megütötte, felpofozta a nőt – áll az iratokban. Cynthia feljelentette Hujbert, aki ellen könnyű testi sértés miatt emeltek vádat. A napokban kellene a bíróság elé állnia, de Kanadába költözött. A lap szerint a nő beadta a válókeresetet is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Gergely Márton Itthon

A Vígszínház a zaklatási ügyről: azt gondoljuk, amit a Katona

Van-e dolga a magyar színházaknak a Weinstein-üggyel és Sárosdi Lilla vallomásával? Ezt szerettük volna megtudni az elmúlt napokban. Hétfő óta leveleztünk a színházakkal, hogy pontokba szedett kérdéseinkre konkrét válaszokat kapjunk. Alább közöljük ezeket, az olvasó pedig döntse el, melyiket díjazza tapssal.

Elkezdtek kikelni a teknőcbébik az olasz strandokon – videó

Elkezdtek kikelni a teknőcbébik az olasz strandokon – videó

PSZ: Ott tartunk, hogy az iskolaőrök többet keresnek, mint az egyetemet végzett tanárok

PSZ: Ott tartunk, hogy az iskolaőrök többet keresnek, mint az egyetemet végzett tanárok

Egy kávézó vendégeit zsidózta egy nő Újlipótvárosban, elvitték a rendőrök

Egy kávézó vendégeit zsidózta egy nő Újlipótvárosban, elvitték a rendőrök