szerző:
hvg.hu

Lezajlott az a kakaókoncert, amelyre Fischer Iván az őcsényieket és az általuk kiutált menekülteket is meghívta.

A Budapesti Fesztiválzenekar (BFZ) alapítója azért hívta meg az érintett feleket, mert nagyon elszomorították az Őcsényben történtek. Invitáló videójában azt mondta, bízik abban, hogy ha közösen hallgatják meg a koncertet, akkor csoda történhet.

Hogy a csoda megtörtént-e, hogy volt-e bárki Őcsényből a közönség soraiban, nem derül ki a BFZ Facebook-oldalára feltöltött videóból, de az igen, hogy néhány menekült gyerek ott volt, és érdeklődéssel hallgatta a zenészeket.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!