Egy pillanatra sem áll le a hetek óta pörgő Semjén–Navracsics-vita. A kérdés, hogy van-e Soros-terv. A KDNP-elnök már azzal vádolja az EU-s biztost, hogy nem fair, amit csinál.

Az ATV arról kérdezte a parlamenti folyosón Semjént, hogy még mindig úgy gondolja-e, hogy Navracsics hazaáruló. „A hazaáruló kifejezést egyedül Navracsics Tibor használta, sajátos módon saját magára. Persze megértem, hogy nem könnyű az, amikor az ember saját környezete is Soros zsebében és kezében van” – válaszolta Semjén.

Azt viszont nem tartja fairnek, hogy elviekben neki távolságot kellene tartania a magyar ügyektől, mégis nyilatkozik Soros-ügyben, úgy, hogy „azt a Soros-párti ellenzék mint kést a hátunkban tudja forgatni”. Szerinte az embernek a hazájához kellene hűségesnek lennie, a munkaadójához csak lojálisnak.

A miniszterelnök-helyettes egyébként a mai napig úgy véli, sőt, napról napra biztosabb benne, hogy van Soros-terv.

Előzmény, hogy Semjén Zsolt szerint a korábbi miniszter Navracsics Tibornak kell a legjobban tudni, hogy a kollégái és környezete, személyek és szervezetek is nemcsak a kezében vannak Soros Györgynek, hanem a zsebében is. Navracsics erre korábban elismerte, Soros miatt vitája van a Fidesszel.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Így készül Amerika a Brexitre

Így készül Amerika a Brexitre

Jöhet a panorámaadó Siófokon

Jöhet a panorámaadó Siófokon

A „véreskezű” szaúdi trónörökös megveszi a Manchester Unitedet?

A „véreskezű” szaúdi trónörökös megveszi a Manchester Unitedet?

Félmilliárd a kormánytól Áder János alapítványának

Félmilliárd a kormánytól Áder János alapítványának

Nem a nevelt fia kapta a megbízást, leállította az építkezést egy borsodi polgármester

Nem a nevelt fia kapta a megbízást, leállította az építkezést egy borsodi polgármester

Végleg bezár a Heineken martfűi gyára

Végleg bezár a Heineken martfűi gyára