szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Nem ad plakáthelyet ellenzéki erőknek több cég.

Kéthetes plakátkampányt indít közösségi finanszírozásból a Momentum Budapesten, Pécsett és Szegeden. A párt közleménye szerint ezzel a kormány “Soros-tervről” szóló propagandaplakátjaira reagálnak. A kampányra a Momentum szimpatizánsai kétmillió forint adománnyal járultak hozzá.

A Momentum szerint több, korábban ellenzéki pártoknak reklámfelületet bérbeadó cég is jelezte, hogy a választásokig nem hajlandó politikai plakátoknak teret biztosítani, ezért alternatív felületek után kellett nézniük. Így ugyanebben az időszakban a megmaradt adományokból Budapest forgalmas aluljáróiban (Blaha Lujza tér, Deák Ferenc tér, Széll Kálmán tér, Nyugati pályaudvar, Keleti pályaudvar, Batthyány tér) padlómatricákat is kiragasztottak.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!