szerző:
hvg.hu

A helyiek meglepődtek, van, aki szerint humoros húzás volt kihelyezni a táblákat, más viszont úgy gondolja: az ábrák sérthetik egyesek érzékenységét.

Szexelni és vécézni is tilos – szokatlan tiltótáblákat tett ki egy tanya tulajdonosa a telkére vezető úton a Zala megyei Karmacson. Pálcikaemberekkel ábrázolta, hogy szerinte mit nem szabad csinálni az erdő szélén – számolt be az RTL Híradó.

Egy osztrák férfi tanyájára vezet az a földút, amely mellé kitették a táblákat. A falu határát jelző tábla csak néhány száz méterre van innen. A karmacsiak szerint nem jellemző, hogy a táblán látható jelenetek túl gyakran előfordulnának a karmacsi erdőszélen, és legtöbben viccesnek találják a tiltást.

Többek között Kelemen István polgármester is, aki a táblák tartalmával egyetért, de szerinte nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás a problémára. Mivel egy közút mellett vannak, meg fogja kérni a tulajdonost, hogy távolítsa el azokat. Eddig egy ember kereste meg azzal, hogy a táblák felháborították – tette hozzá a polgármester.

Az RTL Híradó úgy tudja: a táblákat egyszer már ellopták, ezért a mostani oszlopot alaposan lebetonozták, és térfigyelő kamerát is szereltek fel rá.

A terület tulajdonosa azt mondta: nagyon sok szemét volt korábban a környéken a táblákon látható tevékenységek miatt, és azt neki kellett feltakarítania. Szerette volna ezért humoros formában felhívni az emberek figyelmét arra, hogy ne szemeteljenek.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!