szerző:
hvg.hu

Másfél hete elromlott a kilenc éve beépített kazán a csepeli mentőállomáson. Az ott dolgozók szerint már négy-öt éve sem működött tökéletesen, ezért a hidegebb napokon beindítottak egy hősugárzót is.

Most olajradiátorokkal és több hősugárzóval fűtenek az épületben, nem fáznak, fürdeni azonban nem tudnak, meleg víz ugyanis nincs – derült ki az RTL Klub Híradójának riportjából.

Kedden a csepeli polgármester, Borbély Lénárd is ellátogatott a mentőállomásra, miután megtudta, hogy nem üzemel a kazán. A Híradó stábjának azt mondta, segítenek: kicseréltetik ők a berendezést.

A kazánt szerda délutánra megjavították.

A Magyarországi Mentődolgozók Szövetségének elnöke szerint a csepeli nem egyedi eset, Kusper Zsolt úgy tudja, hogy a sárospataki állomáson is fáznak a mentők. Elismerte ezt az Országos Mentőszolgálat, hozzátéve: pár napon belül megjavíttatják fűtést.

Idén januárban a váci mentőállomáson és a mentőszolgálat angyalföldi telephelyén is hetekig vacogtak a dolgozók.  

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!