szerző:
hvg.hu

A Nemzeti konzultáció nagy sikerére hivatkozva nemsokára kezdődik a telefonos konzultáció. Amiről van véleményük a drávaszerdahelyieknek.

„Kedves Péter! Boldogabbak lennénk, ha akkor telefonáltál volna, mikor az állam elvett 11 milliót az itteniektől” – ezt üzente a Facebookon a külügyminiszternek Dráveszerdahely polgármestere.

Alpár György polgármester a nemrég bejelentett újabb, ezúttal telefonon zajló nemzeti konzultációra reagált bejegyzésében. A kormánypárt szerint az akcióra azért van szükség, mert most minden eddiginél fontosabb az emberek hangja és kiállása. 

©

A külügyi és külgazdasági miniszter konzultációja azonban Alpár szerint megkésett: a helyiektől elvett 11 milliót „szívesen megkonzultáltuk volna, most  kérlek ne pazarold az adófizetők pénzét arra, hogy felhívsz minket.”

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!