szerző:
hvg.hu

Másfél órája van a délutáni csúcsban végigjárni a három helyszínt, ahol a válaszokat őrzik.

Csütörtök délután nézheti meg Hadházy Ákos LMP-s társelnök a nemzeti konzultációra visszaküldött leveleket, ám a Rogán Antal vezette kabinetiroda elég szoros menetrendet állított össze – írja a 24.hu. A politikust fél ötkor várják a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató VIII. kerületi érkeztető központjában, háromnegyed órával későbbre kapott időpontot Zuglóba, ahol a cég üzemeltetési telephelye van, majd újabb 45 perc múlva már ismét a VIII. kerületben kell mennie, hogy bejussok a Kopint-Datorghoz, ahol szintén vannak válaszlevelek.

Rogán tárcája azt is kikötötte, Hadházy nem vihet magával újságírókat. A politikus a lapnak azt mondta, Rogán tárcája nem oszlatta el bizalmatlanságát. A képviselő egy hónapja próbálta elérni, hogy személyesen bejusson a konzultációs lapok raktárába, azzal érvelt, hogyan gondolhatja a kormány, hogy a konzultáció eredményét bárki hitelesnek fogja tartani, ha a lebonyolítás körülményei teljesen átláthatatlanok.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!