szerző:
hvg.hu

Délután kezd csak megvastagodni a felhőzet.

Kedden kora délutánig több órára kisüt a nap, majd nyugat felől fokozatosan megnövekszik a fátyolfelhőzet, amely késő délután, este északnyugaton meg is vastagszik. Csapadék nem várható.

A Dunántúlon megélénkül a déli szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között valószínű. Késő estére +2 és -3 fok közé csökken a hőmérséklet.

Estefelé melegfront közelíti meg a Kárpát-medencét nyugat felől. Gyenge melegfront jellegű hatás jelentkezhet a különösen érzékenyeknél. Felléphet fejfájás, migrén, illetve álmatlanság. Ingadozhat a vérnyomás. Csökkenhet a koncentrálóképesség, mind a munkában, mind az utakon.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!