szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az oligarchával folytatott beszélgetésből újabb részletet közöl az RTL Klub.

Simicska Lajos kedden az RTL Klubban arról beszélt, Orbán Viktor lebontja a demokráciát, ami szerinte árulás, Mészáros Lőrinc pedig egy tehetségtelen senki. Elismerte, hogy volt szerepe abban, hogy maffiaállam épült ki.

Most újabb részletet közölt a híradó a beszélgetésből. A Jobbikhoz fűződő viszonyáról is kérdezték Simicskát, aki elárulta, rájuk fog szavazni, és a Jobbik fog győzni 2018-ban. Azt mondta, pénzt nem ad a pártnak, szerződést viszont köt velük. A plakátokra utalt, amellyel kapcsolatban azt mondta, a hatóságok minden határon túlmentek. A Jobbiknak van pénze, ő pedig üzletel velük. A Jobbik állítja, ez nem jelenti azt, hogy őket kilóra megvette volna Simicska Lajos. De aki ma órisplakáton akar hirdetni az vagy a fideszt támogatja, vagy Simicskát.

Simicska kedden az ATV-nek is adott interjút, arra a kérdésre nem válaszolt, hogy meg tudja-e buktatni Orbánt, de azt tagadta, hogy lenne fegyvere a kormányfő ellen.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
HVG Itthon

Az Orbán–Simicska-meccs és a Loch Ness-i szörny

A Simicska fiókjában lapuló, Orbán Viktor politikai pályáját megsemmisítő bizonyítékköteg olyan, mint a Loch Ness-i szörny: mindenki fantáziáját megmozgatja, de a létezésére egyelőre nincs bizonyíték. Miután a kormányfő leváltásáért dolgozó oligarcha átrendezte médiabirodalmát, újra felmerült a kérdés: mire készül 2018 áprilisáig? És vajon mit akar Dudás Gergő, az amerikai külügyminisztérium és az irodabérlését is tagadó orosz RT. A HVG ezekre kereste a válaszokat ezen a héten.