szerző:
nyüzsi

A Facebook népe a kevés közzétett információ alapján beazonosította a VV Fanniként ismert Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosát, B.L.-t. Mivel az előzetesben lévő férfi profilképe nyilvános, szerda délelőtt zuhogtak a fotó alatt a minősíthetetlen stílusban uszító kommentek.

Ártatlanság vélelme? Ugyan már! Bármilyen kétely? Sehol. A Facebookon egyre gyorsabban követik egymást a megszólalók VV Fanni feltételezett gyilkosának profilképe alatt. Már amennyiben nem tévesztik össze teljesen az illetőt valaki mással, esetleg egy névrokonnal. De még ha a személy meg is egyezik a letartóztatott férfival, a kommentelők már ki is mondták az ítéletet: életfogytig börtön, és ott legyen abúzus. Mások halálbüntetést kérnek, sőt vérbosszút.

Nehéz megmondani, pontosan minek a tükrét adják a kommentek: a magyar társadalomét vagy a Facebookon gyülekező tömegekét? Ezt mindenki döntse el maga. A beírások mélypontja, hogy számos kommentelő nem csak az ártatlanság vélelmén és Magyarország törvényein lép túl, de rögtön a feltételezett elkövető édesanyját, teljes családját is megvádolja.

A következő négy hozzászólást minden változtatás nélkül közöljük. Bár ezen emberek nyilvánosan vállalták Facebook-oldalukon használt nevüket, mi elhallgatjuk azokat:

Te mocskos a börtönben fogsz megrohadni. Kölcsön kenyér visszajár, most a te hozzátartozód fog következni te nyomorék. Ne nővel kezdjél ki, na de majd a börtönben helyre tesznek, remélem ott majd te leszel a nő!!!!

A kedves édesanyád is jobban tette volna ha négyszer szarik egy kilót, minthogy világra tolt téged!!! Aki védeni meri az ugyanolyan szarkupac mint ez a féreg!!!

Anyuka remélem több kölköt nem csinãl!!!Szégyelje magàt!!!!De kurvára!Ha csomagot küld ennek a màzsa szarnak aki nevett kapott, hát bizony DÖGÖLJÖN MEG MAGA IS!!!

Anyád helyében lenyeltelek volna te hulladék ! Előre megfontolt , különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés , remelem életed végéig rad rohad a lakat a börtönben !!! Szégyellhet a családod, milyen embert nevelt

A gyilkosság felgönygyölítése a hatóságok, az ítélet meghozása pedig a bíróságok dolga. Az elszabadult indulatokkal viszont mindannyiunknak foglalkoznia kéne.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
„Mégis egy volt miniszterelnök” – a Fidesz zavarosan magyarázza Gruevszki szökését

„Mégis egy volt miniszterelnök” – a Fidesz zavarosan magyarázza Gruevszki szökését

Egy lépéssel közelebb kerültek kínai tudósok a kifogyhatatlan energiaforráshoz

Egy lépéssel közelebb kerültek kínai tudósok a kifogyhatatlan energiaforráshoz

Vizsgálja az ombudsman a genderszak megszüntetését

Vizsgálja az ombudsman a genderszak megszüntetését

A Gólyafészek-botrány miatt tényleg inog a cseh kormányfő széke

A Gólyafészek-botrány miatt tényleg inog a cseh kormányfő széke

Trump kedvenc tévéje, a Fox támogatja a CNN-t az elnök elleni perben

Trump kedvenc tévéje, a Fox támogatja a CNN-t az elnök elleni perben

A költözéskor megmaradó tárgyakat gyűjti össze rászorulóknak egy ingatlaniroda

A költözéskor megmaradó tárgyakat gyűjti össze rászorulóknak egy ingatlaniroda