szerző:
hvg.hu

A nő holttestét még nem találták meg a rendőrök, de az RTL Klub szerint a vérét megtalálták a gyanúsított kocsijában.

Az RTL Klub Híradója szerint erőszakos embernek ismerték Kulcson azt a férfit, akit a rendőrség az egykori valóságshow-szereplő, a VV Fanniként ismertté vált Novozánszki Fanni meggyilkolásával gyanúsít. A korábbi MSZP-s képviselőjelölt a Dunaújváros melletti faluban egy vízisport-egyesület elnökeként dolgozott. Emberölés gyanújával nyomoznak ellene, a csatorna úgy tudja, a férfi kocsijában megtalálták a lány vérét. A lány két hete tűnt el budapesti lakásából, holttestét azóta sem találták meg. A Tv2 információi szerint elképzelhető, hogy a Dunába dobták a holttestet.

Közben a Blikk és a Bors is azt írja, a nő korábban járt a gyilkossággal gyanúsított férfival, ezért azt feltételezik, bosszú állhat a háttérben. A Blikk egyik informátora azt mondta, VV Fanni pár éve néhány hónapig együtt járt a férfival, akkor kezdett a nő kuncsaftokat fogadni. Állítólag a nő akkor véget vetett a kapcsolatnak, de egy közeli ismerős szerint nemrég ismét randiztak, majd a nő megint kikosarazta a férfit, aki elmondása szerint pénzbehajtással foglalkozott.

A gyanúsított egyik ismerőse is megszólalt – bár fél, ezért névtelenséget kért –, aki azt mondta, a barátnője járt vele régebben, sosem tudták, mivel foglalkozik, "mindig lízingelt luxusautókkal járt, azok közül is a legújabbakkal, szlovák rendszámmal, és mindig volt mellette valami csini csaj. Nagy lábon élt, szép helyekre járt nyaralni, új építésű apartmanokban lakott. Aztán egy idő után már nem volt nagyon úgy semmije, furcsa volt."

A gyanúsított nem tett beismerő vallomást.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Csontfűrésszel és gúnyos vigyorral a kritikus újságírók ellen

Csontfűrésszel és gúnyos vigyorral a kritikus újságírók ellen

Ilyen, amikor egy ország szembenéz a múlttal: az ausztrál kormány hivatalosan bocsánatot kért a pedofília áldozataitól

Ilyen, amikor egy ország szembenéz a múlttal: az ausztrál kormány hivatalosan bocsánatot kért a pedofília áldozataitól

Több mint félmillióan tüntettek Londonban a Brexit ellen

Több mint félmillióan tüntettek Londonban a Brexit ellen

Fotó: kék rózsát állítottak elő kínai kutatók

Fotó: kék rózsát állítottak elő kínai kutatók

Videó: a Felcsút csodagólja a Fradi ellen

Videó: a Felcsút csodagólja a Fradi ellen

Elhunyt Wim Kok volt holland miniszterelnök

Elhunyt Wim Kok volt holland miniszterelnök