szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bár elvileg a nagy sztárok koncertjei piaci alapon is megállják a helyüket, az NKA azért megdobja a produkciót 25 millióval.

A Nemzeti Kulturális Alapprogram (NKA) is támogatja a Papp László Arénába szervezett december 29-i Charlie 70 koncertet, írja a Magyar Nemzet. Az énekes születésnapjára rendezett "nagykoncert" 25 millió forint közpénzt kapott. Az eseményre már szinte az összes jegy elkelt, pedig azok 8-13 ezer forintba kerülnek. A koncerten vendégként fellép Leslie Mandoki is, Orbán Viktor kedvenc zenésze, aki sok százmillió forintot kapott már a költségvetésből koncertjeire, és a Magyar Érdemrend tisztikeresztjét is megkapta. Az NKA-apanázsa a Rózsa Recordshoz jut, amely cég már többször szervezett kiemelkedő népszerűségű koncerteket, és többször kapott rá plusz közpénzt is, mutat rá a 444.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Magyar ügyvezető igazgatója lesz az IMF-nek

Magyar ügyvezető igazgatója lesz az IMF-nek

A jövő focijának nem barátja a kopasz fejbőr

A jövő focijának nem barátja a kopasz fejbőr

Külön platformot indít az Amazon a fenntartható termékeknek

Külön platformot indít az Amazon a fenntartható termékeknek