szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Soros már Miskolcot fenyegeti, szerencsére a város első embere éber, nem hagyja, hogy a "szervezett zsoldosok" megzavarják a város békéjét. Kriza Ákos levelet ír az OSA-nak. A számozott utcákban lakó romák zaklatása továbbra sem probléma.

Offenzívába kezd Soros György, "felmérve azt az ellenállást, amelyet a magyar társadalom tanúsít bevándorláspolitikája és terve ellen", viszont a magyar társadalom sem rest – Kriza Ákos miskolci polgármester nemkívánatosnak minősítette a a Soros György által alapított Nyílt Társadalom Alapítványt a városban.

Soros nem nyílt sisakkal, politikusként, párttá szerveződve, hanem "dollárszázezrekkel a zsebében, alattomos módon, civilek, álcivilek mögé bújva" támad, magyarázza a helyi romákkal szemben már több állami hatóság által is jogsértőként eljáró Kriza.

A Soros-civilek felülről "szervezett zsoldosok", akik civil szervezeti formában dollárszázezrekből akarják már nemcsak népszerűsíteni a nyitott társadalom ideológiáját, hanem már egyenesen ennek bevezetését akarják kierőszakolni a politikai döntéshozóktól Brüsszelben.

Kriza nem fogja engedni, hogy provokátorok olyan bevándorláspolitikát terjesszenek a miskolciak körében, amelyre ők már többször nemet mondtak.

Kriza Ákos közölte: minderről levélben fogja értesíteni a Nyílt Társadalom Alapítványt, és arra kéri őket, hogy tartsák tiszteletben a miskolciak álláspontját a "Soros-tervvel" kapcsolatban, provokatív jelenlétükkel ne ássák alá a város nyugalmát.

Így Pécs után Miskolc is Soros-ellenes intézkedéseket hoz.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Eladhatja a Huawei a P és a Mate-sorozatot is

Eladhatja a Huawei a P és a Mate-sorozatot is

Volt Spiegel-főszerkesztő: Európa a legjobb a világhatalmak közül

Volt Spiegel-főszerkesztő: Európa a legjobb a világhatalmak közül

Itt a szemüveg, amit -5D és +2D között saját maga állítgathat

Itt a szemüveg, amit -5D és +2D között saját maga állítgathat