szerző:
hvg.hu

Szabó Szabolcs azt mondta, már nagyjából tudják, hogy ki lesz az.

Szabó Szabolcs volt az ATV Start című műsorának egyik vendége szerdán, ahol azt mondta, az ő miniszterelnök-jelöltjüket Karácsony Gergelynek hívták, a két párt együttműködése közös alapokon feküdt, de ebből Karácsony "kifarolt". Karácsony Gergely egy hete nyilatkozta azt, hogy lenne az ellenzéki összefogás közös miniszterelnök-jelöltje, az Együtt viszont leszögezte, hogy ők az MSZP-vel nem fognak össze. Az MSZP közben elfogadta Karácsony ajánlatát.

Szabó Szabolcs most azt mondta, az Együttnek is lesz miniszterelnök-jelöltje, de csak a január 13-ai küldöttgyűlésen fogják megnevezni a személyt.

Szabó elmondása szerint megvan a maga menete a miniszterelnök-jelölt megnevezésének, de komoly embert fognak jelölni, és nagyjából már azt is lehet tudni, hogy kit.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!