szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A reggeli műszakkezdésre sikerült leemelni a Vidra utcai villamosmegállóról a rádőlt munkagépet, így újra megindulhatott a forgalom a fonódó hálózatnak azon a szakaszán, a szerelvények azonban még nem állhatnak meg a szokásos helyen.

Ahogy korábban hírt adtunk róla, a fonódó villamoshálózat Margit híd budai hídfő nevű megállójára a szomszédos építkezésről kidőlt egy munkagép kedden délután. A balesetben senki sem sérült meg, de órákra megbénult a villamosközlekedés a szakaszon.

Szerda hajnalban a Budapesti Közlekedési Központ azt közölte Facebook--oldalán, hogy az érintett villamosok – a 19-es és a 41-es – újra a teljes vonalon járnak.

A helyszínen kiderült, hogy a megálló egyelőre nem használható, mert a fedett esőbeállót még nem tették rendbe, egyelőre az üvegszilánkokat sem söpörték össze. A szerelvények így egyelőre a kereszteződés másik oldalán, a Dunához közelebb állnak meg.

©
©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!