szerző:
hvg.hu

A rendőrség szerint az anya a felelős a ceglédi gyerek haláláért.

Ahogy korábban megírtuk, előzetes letartóztatásba került egy nő Cegléden, mert úgy bántalmazta egyéves fiát, hogy az belehalt a sérüléseibe.

A rendőrök befejezték a nyomozást az ügyben, amit vádemelési javaslattal továbbítottak az ügyészségre. Napokon belül eldől, bíróság elé kell-e állnia az asszonynak, aki korábban beismerte tettét.

A gyanú szerint az akkor hat hónapos terhes nő nem tudta lecsitítani a régóta síró, kiabáló gyereket, ezért felemelte, és többször nagy erővel a földhöz csapta. Amikor a kisfiú elhallgatott, az anyja próbálta újraéleszteni, és a mentőket is kihívta, de már ők sem tudtak segíteni.

Az RTL Klub Híradója szerint párja akkor azt mondta, a nő depressziós volt, a kétgyerekes – harmadik gyereket váró – család pedig nehéz időszakot élt át, miután a férfi elvesztette a munkáját, így anyagi gondjaik is voltak.

A Híradó szerint a férfi még a nyáron eladta a család házát és elköltözött. A nő az előzetesben szülte meg a harmadik gyereküket, az elsőt pedig a nagyszülők nevelik.

A riport szerint, ha a nőt elítélik, életfogytiglant is kaphat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!