szerző:
hvg.hu

Túlnyomóan borult idő lesz, csupán a Dunától keletre lehet időnként vékonyabb a felhőtakaró az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint.

Nyugat felől egyre többfelé ered el az eső, amelyet a Dunántúlon és a főváros környékén késő délutántól havas eső vált fel; a magasabban fekvő helyeken, illetve estefelé már síkvidéken is havazhat. Ugyanakkor délután délen, valamint az ország középső harmadában helyenként zivatar is kialakulhat.

A déli, délkeleti szelet többfelé erős, a Kisalföldön és a Dél-Alföldön viharos lökések kísérhetik, majd a szél a Dunántúlon északnyugatira fordul, és továbbra is erős marad.

A csúcshőmérséklet 5 és 13 fok között valószínű, de a Dunántúl északi és nyugati részén már délelőtt csökkenni kezd a hőmérséklet. Késő estére 0 és +8 fok közé hűl le a levegő.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!