szerző:
hvg.hu

A rendőrök nagy erőkkel keresik a lövöldözőt.

Egy lövés dördült el Csepelen vasárnap reggel, ezért a rendőrség megszállta az Akácfa utcai erdő környékét - írja a Csepel Info. A lap szerint akkor ért lövés egy parkoló kocsit, amikor a tulajdonosa reggel az autóhoz ment. Az autó érintett alkatrészén horpadás látható, ahogyan a helyszínelésen készült fotón látható.

A BRFK a lappal azt közölte, hogy reggel 7 óra 44 perckor kaptak bejelentést arról, hogy a Cirmos sétányon rálőttek egy kocsira. Személyi sérülés nem történt, a hatóság lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A lövésnyom középen látható az autó alkatrészén. A fotó a helyszíneléskor készült
©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!