szerző:
hvg.hu

A felhőké lesz a főszerep.

Az újév első napján egész nap erősen felhős vagy borult idő várható, a Dunától keletre ködfoltokra is számítani kell.

Nyugat felől egyre többfelé várható eső, az északkeleti megyékben legkisebb a csapadék esélye. Többnyire mérsékelt lesz a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +5 fok között alakul.

Kedden, az év első munkanapján is erősen felhős vagy borult lesz az ég, délutántól a Dunántúlon szakadozik fel a felhőzet. Kezdetben többfelé, délután főként a Dunától keletre, este már csak a Tiszántúlon várható ismétlődő eső.

Az északnyugati szél többfelé élénk, a Dunántúlon időnként erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +5 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között valószínű.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!