szerző:
hvg.hu

Rendőrök és állatvédő segítettek a Szolnokon megsérült német juhásznak.

A kutyára, amelynek mancsa feltehetően pirotechnikai eszköztől sérült meg, egy járókelő talált rá január 1-jén 0 óra 45 perc körül. A rendőrségtől kért segítséget, a kiérkező járőrök pedig a szolgálati gépkocsiban lévő elsősegélynyújtó eszközökkel ellátták kutyust és steril kötszerrel bekötötték a lábát.

©

Ők egy helyi állatvédőt értesítettek, akinek van mikrochip-leolvasója, hogy minél előbb megtalálhassák a kutya gazdáját. A fiatal szukában azonban nincs chip, ezért az állatvédő intézkedett a további, soron kívüli orvosi ellátásáról.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!