szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az áldozat épp az éjszakai műszakra igyekezett.

A salgótarjáni kórház dolgozója volt az a nő, akit december 23-án egy 22 éves férfi halálra gázolt a kórház előtt – írja a Bors.

Mint arról beszámoltunk, az autós felhajtott egy járdára, elütötte a nőt, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. A rendőrök nem sokkal később elfogták.

A Bors most azt írja, az elgázolt nő a salgótarjáni kórház ápolónője volt, aki éppen a rokonaival sétált az épület felé, amikor a 22 éves ságújfalui gázoló felhajtott a gyalogútra. A családtagjainak még sikerült elugrania a becsapódó kocsi elől, de a nőnek már nem.

A nő több évtizede dolgozott nővérként, aznap épp az éjszakai műszakra igyekezett, de előtte még meg akarta látogatni a kórházban fekvő apósát, ezért volt épp akkor a járdán, amúgy később kellett volna csak bemennie.

A rendőrség jármű önkényes elvétele és segítségnyújtás elmulasztása mellett további más bűncselekmények elkövetése miatt is eljárást indított a férfi ellen.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!