szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hétfőn délelőtt életét vesztette az a fiatal nő, akire a hírek szerint a nő korábbi élettársa támadt rá, fegyverrel. Az esetnek vele együtt már három halálos áldozata van.

Meghalt a rákoskeresztúri lövöldözés másik áldozata is, egy 21 éves fiatal édesanya – írja az ATV a 24.hu értesüléseire hivatkozva.

Mint arról korábban már beszámoltunk, szombatról vasárnapra virradó éjszaka lövöldözés történt a főváros XVII. kerületében egy Újlak utcai házban, ahol a támadó lelőtt egy férfit, aki a helyszínen meghalt. A fegyveres, bizonyos Cs. Norbert ezt követően a lakásban lévő nővel, volt párjával kiment az utcára, őt is meglőtte, majd saját magát is. A támadót és a nőt életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, de Cs. később belehalt sérüléseibe.

Az ATV most azt írja, a nő hétfőn délelőtt vesztette életét. A támadásnak így már három áldozata van: a kisgyermekes anya és párja, illetve a támadó, aki magával is végzett.

Úgy tudni, hogy a nő korábbi párja, Cs. Norbert nem tudta feldolgozni, hogy a nő egy munkatárásával kezdett új életet, ezért rájuk támadt. A férfi azonnal lelőtte a nő párját, mire É. Vivien a gyerekkel együtt menekülni kezdett. A kislánynak nem esett baja, a Heim Pál Gyerekkórházba vitték megfigyelésre, ahonnan először nevelőszülőkhöz kerül. 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Magyarországnak 14 ezer milliárd forint uniós támogatás jutna, ha Orbán nem blokkolná a megegyezést

Magyarországnak 14 ezer milliárd forint uniós támogatás jutna, ha Orbán nem blokkolná a megegyezést

A Szerencsejáték Zrt.-nél fideszes települések nyernek mászókát

A Szerencsejáték Zrt.-nél fideszes települések nyernek mászókát

A Föld őslégköre a mai Vénuszéhoz hasonlított

A Föld őslégköre a mai Vénuszéhoz hasonlított