szerző:
hvg.hu

Két ismertelen férfi látható a csütörtökön közzétett képeken, mindketten kapucnis kabátot viseltek.

©

Több autót is megrongáltak szerdán 5 óra körül a főváros nyolcadik kerületében, egy Bródy Sándor utcai parkolóban megrongáltak

A rendőrség oldalán fotókat tettek közzé csütörtökön ismeretlen férfiakról, valószínűleg ők rongálták meg a kocsikat. A képeken két férfi látható, kapucnis kabátot viseltek.

A rendőrség közleményéből nem derül ki, hány embert keresnek, csak ismeretlen férfiakat emlegetnek a szövegben. Személyleírás sincs rongálókról, meg a fotók minősége sem túl jó.

Aki mégis felismeri őket, kérik, hívja az ingyenes Telefontanút a 06-80-555-111-en, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívókat.

 

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!