szerző:
hvg.hu

Százmilliókkal tömte ki az állami kórházak fenntartója Mészáros Lőrinc egyik bizalmasának cégét tavaly novemberben.

A HírTV szerint az Első Magyar Közbeszerzési Tanácsadó Zrt. nettó 640 millió forintért dolgozik az Állami Egészségügyi Ellátó Központnak, derült ki központ szerződéseinek friss listájából. Ez az összeg négyszerese a gazdasági társaság 2016-os árbevételének.

Az Első Magyar Közbeszerzési Tanácsadó Zrt. egyedüli tulajdonosa Antal Kadosa Adorján, a jogász decemberben igazgatósági tag lett abban a Mészáros-érdekeltségben, amely megszerezte a Mátrai Erőművet.

(HírTV)

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!