szerző:
hvg.hu

Gulyás Márton ellen szabálysértési eljárást kezdeményez a rendőrség, miután festékkel tiltakozott az Állami Számvevőszék politikailag motivált tevékenysége ellen.

A Fidesz kinyilvánította, hogy a jogállam maradékát is felszámolja, és az intézmények által számára juttatott hatalmat az ellenfelei kicsinálására akarja használni – ezzel magyarázta Gulyás Márton a budapesti Apáczai Csere János utcában a hvg.hu riporterének, hogy miért fröcskölték le a Fideszre utaló narancsszínű festékkel az Állami Számvevőszék épületét.

A számvevőszék az utóbbi hetekben nekiállt végigbüntetni a pártokat, közülük is csak az ellenzékieket, és időnként mondvacsináltnak tűnő okokból.

Gulyás azt mondta, szabálysértési eljárást kezdeményez ellene a rendőrség.

A Közös Ország Mozgalom aktivistái véletlenül egy éttermet is befestettek, annak falát maguk kezdték el letakarítani.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!