szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Bangóné Borbély Ildikó egyébként MSZP-s politikus, még parlamenti képviselő is, és az is szeretne lenni április után is. Ráadásul nem is akárhol, pártja Csepen indítja, Németh Szilárd ellenében. Igen ám, de Csepelen indul áprilisban Szabó Szabolcs is, a körzet jelenlegi képviselője, aki ráadásul 2014-ben egyéniben nyert mandátumot ugyanitt. Igaz, nem MSZP-s, hanem a Juhász Péter vezette Együtt politikusa.

És hát az Együtt szerint itt a baj: minek küld rá a körzetre MSZP saját embert, gyengítve ezzel Szabót, és talán Németh Szilárd győzelmét elősegítve.

Itt tartottunk most, amikor Bangóné behívták az ATV-be. Innen jöjjön a bejátszás.

Amúgy nem ez volt a szocialista politikus első Juhász-barát megjegyzése - a baloldali összefogás jegyében, nyilván -, volt már, amikor egyenesen óvodásnak nevezte. Vagyis akkor még tudta, ki az Együtt elnöke.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!