szerző:
hvg.hu

Miközben az ellenzék hazát árul, Vonát névtelen telefonálók savazzák, Brüsszel beleszól a választásokba, a kormány udvari sajtójában tudják, fontosabb dolgok is vannak. Mit találnak mondjuk a Baranya megyei olvasók a bama.hu fő anyagának helyén?

©

Kísértetiesen hasonló élmény várja mondjuk a Bács-Kiskun megyeieket:

©

Ha valaki átrándul a Békés megyei hírekre, erős déjà vu érzése lesz:

©

De nem lehet, hogy Komárom-Esztergom megyében is ez a legfontosabb történés:

©

Hát de.

Nem folytatjuk: Mészáros Lőrinc Mediaworksénél minden megyei napilap portálja ugyanarról ír fő helyen:

©

Hivatalosan a választási kampány még nem is kezdődött el.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!